Förvaltning

Vi erbjuder anpassade lösningar kring förvaltning av webbplatser. Serviceavtal och löpande timavtal.

Webbyrå Stockholm företag

Webbredaktör Stockholm

Hyr webbredaktörer i Stockholm som kan WordPress, design, SEO och marknadsföring. Vi kan hjälpa till med innehåll, struktur och design till webbplatser. Vi arbetar främst inom Stockholmsområdet men erbjuder även distansarbete.

Serviceavtal WordPress


Hosting och drift av webbplats/ WordPress SSL & säkerhetscertifikat Support SLA CDN-nätverk (Global Content Delviery Network) Dagliga backuper Säkerhetlösningar & skydd av webbplats/ DNS (domän) Uptime kontroll Uppgraderingar av webbservers/ WordPress, licenser, plugins etc.
Organisk Sökmotoroptimering, Google Ads
Vi kan även hjälpa till att skapa och anpassa nytt innehåll samt arbeta med organisk sökmotoroptimering tillsammans med Google Ads, Merchant center mm. Vi anpassar och skapar ett avtal som passar er verksamhet och budget.

Webbyråer & SEO-byråer behöver ofta snabbt skapa moderna, optimerade hemsidor för kunder och projekt. Vi har en egenutvecklad teknisk plattform där man snabbt och enkelt skapar snygga och moderna hemsidor, webbplatsplattformar, bloggar och webbshoppar. Systemet och designen är optimalt optimerat. Vi underhåller ständigt våra system som vi leasar ut.

Kontakta oss för mer information.

I byggbranschen har det alltid funnits besiktningsmän och där finns även en hel del lagstadgade regelverk. När det gäller webben råder ofta samma okunskap hos köparen som då man exempelvis ska köpa ett hus. Samtidigt utvecklas den digitala världen extremt snabbt, många gånger snabbare än byggbranschen. För webbplatser finns det idag en hel del standarder men detta räcker inte till. För att bygga en bra och hållbar webbplats och följa med i utvecklingen behöver man göra en oberoende besiktning. Helt enkelt för att ligga i framkant. Kontakta oss för hjälp med att ta fram en analys av er nuvarande plattform.

Webbredaktörer som kan Webbutveckling & Design

Design, innehåll, användarvänlighet, teknik och optimering. Detta är alla viktiga element för att lyckas med en bra webbplats. Våra webbredaktörer, designers och utvecklare hjälper er från start till mål och sedan även framtida mål.

Några uppdragsgivare

Webb & design för företag & organisationer.
MSAB projekt webb hemsida
Försvarsmakten
Spendrups design webbproduktion
Lernia projekt webb hemsida
Hemsida Kommun