Webbyrå Stockholm – Webbproduktion WordPress SEO-Landningssidor

Om oss

Allt började 2006

Företaget grundades efter fleråriga studier på högskola och under en kurs i entreprenörsskap där vår VD, Viktor Grahn hjälpte en optiker att lansera och genomföra en kampanj för ett 50 års jubileum. Optikern ökade detta år omsättningen 138% gentemot tidigare år och bibehöll sedan nya omsättningen.

På detta vis strömmade nya kunder in till bolaget. Vi har aldrig behövt arbeta med uppsökande försäljning. Vi kan det vi gör, och försöker alltid överträffa oss själva då vi vet att alla vinner på detta.

Med rätt förarbete blir produkten och helheten alltid bra.

Vår grundare Viktor Grahn
VildDryck
Strumpsnodden

CEO

Viktor Grahn

Viktor Grahn har examen i Produktutveckling, Design och Marknadsföring från Universitet. 

Viktor har flertalet certifikat från bland annat Googles produkter till språkcertifikat i bland annat Tyska från Folkuniversitetet.

Viktor ligger bakom ett flertal produkter och tog bland annat 2008 fram ett kolsyrepulver och en öl 500 ml som endast hade en vikt på 3,7 gram. Användningsområdet är för framtidens bryggerier där miljötänk är fokus. Produkten såldes efter en  testproduktion på Naturkompaniet och skickades även ut av Sveriges största vildmarksmagasin. (Get Outdoor)

Viktor ligger även bakom Strumpsnodden som är en av Sveriges populäraste produkt i tvättstugan och som har rankas till toppbetyg av bland annat Trustpilot, Yotpo och Smarta Saker. Strumpsnodden salusförs i flertalet butiker såsom Gekås/ Ullared med fler.

2014 skapades en av världens första första plattformar för moderna visitkort, EKOQRD. Lösningen fungerar på alla enheter och även tillsammans med NFC och QR. Du delar enkelt exakt den information du önskar med ett ”blipp”. 

The Best Talented People

Bra förstudier ger bättre Slutresultat.

Vi som webbyrå fokuserar på Ert företag och Er historia. Vi hjälper er och tar fram det bästa därefter, och har alltid ett helhetsgrepp kring allt från designen, tekniken, säkerheten och val av plattform. I våra händer är du trygg. Vi tycker om när vi når våra mål och då är det dags för nästa. 

Kostnadseffektivitet och högsta resultat vid varje produktion tack vare vår effektiva och strukturella arbetsprocess.

Som webbyrå har vi ett stort ansvar över er marknadsföring. Vi genomför därför alltid en föranalys innan vi påbörjar ett projekt. Genom denna får vi en bra helhetsbild och kan därefter bygga en ännu bättre webbplats som skapar ännu mer affärsnytta.

Vi hjälper till att forma rätt innehåll, design och värden som utvecklar och stärker ert varumärke och position.

0 +

Nöjda kunder

0 +

Genomförda projekt

0 +

Års av erfarenhet

You are Amazing

Några av våra kunder

Genom åren har vi arbetat med både stora och små företag och organisationer.