Logotyp, grafisk profil, e-handel. SEO, fotografering, marknadsföring

Vi fick i uppdrag att utveckla en komplett grafisk profil och skapa en stark närvaro online för vår kund. För att uppnå detta började vi med att skapa en unik logotyp som förmedlade deras varumärkesidentitet på ett distinkt sätt.
Gräsmatta Rullgräs.nu
Rullgräs
Webbshop WooCommerce

E-handel och optimering

Vi la stor vikt vid att optimera webbplatsen för sökmotorer och arbetade med en strategi som involverade nyckelordsoptimering, strukturerad innehållshierarki och partnerlänkar. Vi genomförde även konkurrensanalys för att identifiera möjligheter och skapa en stark position för vår kunds webbplats på Google och andra sökmotorer.

Rullgräs
Rullgräs
Rullgräs

Rullgräs.nu

Resultatet av vårt arbete var en framgångsrik lansering av den nya webbplatsen. Vår kund fick inte bara en attraktiv och funktionell webbplats, utan också en stark online-närvaro som hjälpte dem att öka sin synlighet och locka nya kunder. Med vår sökmotoroptimering rankar nu företaget på högsta position på sökordet ”Rullgräs” vilket inneburit hög efterfrågan och försäljning.

Rullgräs

Rullgräs - Anlägga gräsmatta
Genom vårt arbete med att skapa en e-handel för kunden har företaget även kunnat bredda sitt utbud och säljer idag gräsmattegödsel, gräsfrön och även andra trädgårdsprodukter.
Detta kundcase är ett tydligt exempel på hur vår noggranna arbetsprocess och fokus på att skapa en stark grafisk profil och sökmotoroptimerad webbplats kan leverera imponerande resultat och öka en kunds online-framgång.

framgångsfaktor

Stark försäljning via sökmotoroptimering och en e-handel som är enkel, flexibel och optimerad och inte minst tilltalande i design. 3on har även hjälpt Rullgräs.nu med Sociala media och digitala annonser i AdWords, Instagram, Facebook med fler.
Top
oh hello you
Award-winning
creative agency.
Delivering high-quality projects for international clients. Ask us about digital, branding and web.

ADDRESS
Ringvägen 100

08-400 20 150

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Support
[email protected]

STOCKHOLM CITY
Ringvägen 100
118 60 Stockholm
Sweden

STOCKHOLM NORR
Muskötvägen 23
184 60 Åkersberga
Sweden

OFFERTFÖRFRÅGAN
[email protected]

SOCIAL MEDIA