Webbyrå Stockholm – Webbproduktion WordPress SEO-Landningssidor

Webbutveckling

Föranalyser

Webbutveckling

Webbdesign

Föranalyser

Digital och traditionell närvaro, målgrupper, styrkor, svagheter, möjligheter och mycket mer.

Webbutveckling/ Webbdesign

Tillsammans mer Er och efter våra analyser tar vi fram en tilltalande, clean och effektiv webbplats som skapar affärsnytta. 

Digital Marknadsföring

Sökmotoroptimering och optimering mot t.ex. Sociala Medier och passande annonsering kombineras efter uppsatta mål. Här tittar vi på lämpliga långsiktiga och kortsiktiga marknadsföringsplaner.

Marknadsföring

Vi tittar alltid på helheten och även på ideér och koncept kring er traditionella marknadsföring.

CMS & WordPress

Vi väljer alltid ett system som passer er verksamhet och mål bäst. Ofta kan vi använda oss av  WordPress som grundplattform.

Optimering & Förvaltning

Statistik och kontinuerlig optimering av både innehåll, design och kod. Snabba servrar och modernt innehåll och uppdaterade system för säker drift.

We Do Amazing Things

SelectedWorks

Webbplatser och WordPress

Vi arbetar med öppen källkod och däribland WordPress som idag används på över 50 % av alla webbplatser, globalt. 

Webbyrå Stockholm företag

Strategi, Design & Utveckling

En bra tydlig strategi och arbetsprocess är viktigt för att lyckas med en webbproduktion. Vi har utvecklat vår process sedan 2006. Genom effektiviseringar och smarta analyser kan vi snabbare och mer kostnadseffektivt ta fram webbplatser med högsta kvalité.

Webbutveckling

Design, innehåll, användarvänlighet, teknik och optimering. Detta är alla viktiga element för att lyckas med en bra webbplats. Våra webbredaktörer, designers och utvecklare hjälper er från start till mål och sedan även framtida mål.

Om det inte gick att kommunicera skulle utvecklingen på jorden antagligen stått helt still. Liksom förr är kommunikation och design nu viktigare än någonsin.

Idag väljer vi ofta produkter och tjänster bara genom dess design. Men det är minst lika viktigt att använda bra strategier, mål och rätt teknik.

När det gäller att bygga en ny webbplats eller skapa en helt ny unik kampanj behöver man en bra strategi, rätt design och sist men inte minst rätt teknik. För att ha rätt strategi bör man först göra en föranalys. När detta är gjort tar man fram nya idéer som sedan skissas och utvecklas till ett koncept. För att sedan konceptet ska hålla bör man använda sig utav rätt teknik som är anpassad efter behov, målgrupper och användare mm.

Vid byggnation av en ny webbplats kan tekniken exempelvis vara val av innehållshanteringssystem, HTML5, CSS3, Responsiv webbdesign, mobilanpassningar med mera. När det gäller innehållshanteringssystem kan du läsa mer om de som vi arbetar med här. Vi arbetar bland annat med WordPress, Joomla, Drupal, Magento och Open Cart för webbshoppar. Har du några frågor eller vill veta mer om någon teknik, kontakta oss.

Ett bra första steg i ett samarbete brukar vara att vi gör en oberoende granskning eller besiktning över ert nuvrande varumärke och närvaro online och offline.

  • Vi arbetar endast med seriösa projekt och företag
  • Vi optimerar webbplatser enligt etiska och sökmotorernas regler
  • De som söker efter produkten/tjänsten hittar den
  • Vi arbetar med moderna system och egenutvecklad teknik
  • Vi är certifierade via exempelvis Google AdWords/ Google Academy

 

Sökoptimeringsanalys

Marknadsanalys

Analys av hemsida

Analys av närvaro

Åtgärdsrapporter

Möjligheter

Analys av länknärvaro

Övriga förbättringspunkter

Priser webbplats för företag
Vi får ofta frågan vad en webbproduktion och webbplats kostar och självklart skiljer sig priser beroende på vilka krav, ambitioner och önskemål ni har. 

Vi kan skapa kostnadseffektiva webbplatser genom en väl utformad arbetsprocess och vi anpassar denna efter er budget och ambitionsnivå.

Sökmotorer som Google analyserar webbplatsens alla bitar för att sedan ta fram ett helhetsresultat vilket bestämmer ranken för webbplatsen.

En bra webbplats som är rätt uppbyggd i utseende, kod och innehåll gör att webbsidan visas högre upp i resultaten. Självklart är det även viktigt med faktorer som exempelvis inlänkar och detta tittar vi alltid på i en föranalys.

Exempel: Total tidsåtgång för att bygga en modern, användarvänlig, sökoptimerad & professionell webbplats:
Fakta & Målgrupp: 8 h
Brainstorm: 4-12 h
Skissa/Design: 8-40 h
Producera Webbutveckling samt Installation & Konfiguering av valt system: 16-24 h
Lansering, Projektledning & Utbildning: 4-12 h
Uppföljning: Ingår alltid!
Service Säkerhets & Supportavtal: Ingår alltid via våra serviceavtal 

Kontakta gärna oss för en offert!

Därför behövs säkerhet och säkerhetsavtal

Att betala för något när det väl inträffat blir ofta dyrt och kan skada både ditt företag och varumärke. Att arbeta förebyggande är extremt viktigt samt se till att regler och GDPR krav följs. Företag riskerar annars böter. I våra service och säkerhetsavtal för hemsidor eller mer modernt sagt webbplatser ingår även ett flertal mervärden. Vi håller bland annat er design och mjukvara som ständigt utvecklas modern och uppdaterad. Ni får även direktkontakt med en av våra säkerhetsexperter och därtill fri rådgivning.

Vi har byggt moderna digitala webbplatformar och arbetat med IT-säkerhet sedan 2003 och vi är experter på öppen källkod, däribland WordPress men vi kan även säkra upp er övriga IT-miljö.

Med vår erfarenhet och kompetens vet vi hur viktigt detta ämne är för helheten. Ni får snabbare webbplats, bättre optimering mm vilket innebär att sökmotorer och Google per automatik kommer ranka upp er webbplats. 

Webbplats & WordPress Säkerhet, Hosting & Serviceavtal

Som med all uppkopplad teknisk utrustning är det mycket viktigt att alltid ha de senaste säkerhetspatcherna/ mjukvaran installerad. All mjukvara innehåller buggar och säkerhetshål och det är därför viktigt att ligga steget före. Vi kan även arbeta med att återställa hackade webbplatser och vi är aktiva inom olika Bug Bounty, Vulnerability Coordination program för bland annat WordPress.

Genom vårt avancerade nätverk blockerar vi bland annat dDos attacker och andra vanliga och nya hot. Som företag är det viktigt att alltid vara online samt blockera hackare och oönskad trafik.