Marknadsföring

Om det inte gick att kommunicera skulle utvecklingen på jorden antagligen stått helt still. Liksom då är kommunikation och design nu viktigare än någonsin.

Idag väljer vi ofta produkter och tjänster bara genom dess design. Men det är minst lika viktigt att använda bra strategier, mål och rätt teknik.

Rätt Strategi för marknadsföringen

När det gäller att bygga en ny webbplats/ hemsida eller skapa en helt ny unik kampanj behöver man rätt strategi, rätt design och sist men inte minst rätt teknik. För att ha rätt strategi bör man först göra en föranalys. När detta är gjort tar man fram nya idéer som sedan skissas och utvecklas till ett koncept. För att sedan konceptet ska hålla bör man använda sig utav rätt teknik som är anpassad efter behov, målgrupper och användare mm.

Vid byggnation av en ny hemsida/ webbplats kan tekniken exempelvis vara val av innehållshanteringssystem, HTML5, CSS3, Responsiv webbdesign, mobilanpassningar med mera. När det gäller innehållshanteringssystem kan du läsa mer om de som vi arbetar med här. Vi arbetar bland annat med Joomla, Drupal, WordPress, Magento och Open Cart för webbshoppar. Har du några frågor eller vill veta mer om någon teknik, kontakta oss. Läs mer om vår generella arbetsprocess här.

Mer om kommunikation, marknadsföring, trycksaker och grafisk profil

Allt vi gör, ser och säger handlar om kommunikation. Design förmedlar ett budskap som sprids via kommunikation. Reklam är ett sätt att sprida ett budskap på, och detta kan göras på tusentals sätt men alla dessa sätt handlar om kommunikation. Designen spelar här en viktig roll eftersom att det är designen i en reklam som förmedlar en känsla. Vilken känsla vill ditt företag förmedla? Vi på 3on vill förmedla att vi tillhandahåller en service och kvalité som är i världsklass. Vi är unika då vi erbjuder de bästa garantierna, servicen och kunskapen som finns på marknaden idag. Vi ställer upp för våra kunder! Vi vill förmedla en känsla av trygghet. Det gäller att tänka reklam, marknadsföring och kommunikation då man utformar designen på något kommunikationsmaterial. Kanske är det dags för ert företag att sätta upp en grafisk profil?

Grafisk Profil

En grafisk profil innebär att alla era kommunikationsformer följer samma mönster, färger och design. Detta är viktigt då en reklam i radion kan kopplas ihop med en annan i tidningen och på Internet. Behöver ni hjälp eller vill veta mer om detta är ni välkomna att kontakta oss.

Medieval

Det är viktigt att använda sig av flera medier under exempelvis en kampanj. Detta beror på att vi människor har väldigt svårt för oss att ta till sig ett reklambudskap som vi bara ser eller hör en gång. Vi människor i dagens samhälle tar i genomsnitt emot över 3000 reklambudskap per dag. Allt vi gör och ser har en bakgrund och ett budskap även om det är medvetet eller omedvetet. Vi kan via vårt stora nätverk hjälpa er inom alla dessa områden, och detta oavsett vilka medieval vi väljer. Vi tycker även att det är riktigt kul att hitta på något helt unikt som gör att ert företag sticker ut.

En nål i en höstack?

Måste vara speciell för att synas? Ja, det stämmer faktiskt till vissa delar. Om man vill få ett väldigt lyckat resultat gällande sin marknadsföring skall man vara lite udda gentemot sina konkurrenter. Man skall komma på något nytt som drar på sig uppmärksamhet. Vi på 3on brainstormar och kommer med idéer och förslag på reklammetoder som skulle passa för ditt företag.

Design & Marknadsföring

Vi har sedan 2006 hjälpt företag att ta fram marknadsföringsmaterial i olika former.

  • Logotyper
  • Dokumentmallar
  • Visitkort
  • Annonser
  • Flygblad
  • Årsredovisningar
  • Verksamhetsberättelser
  • Kataloger
    mm..

Om ni redan har en färdig trycksak kan vi även trycka denna via vårt tryckeri som sitter tillsammans med oss i våra lokaler.