IT-Drift

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Tjänsten Webbhotell innebär att Du hyr plats på en av våra webbservrar. Ett domännamn knyts till er plats och därefter är Ni igång. Förutom hemsidor ingår även vår högkvalitativa e-posttjänst där du både kan ta emot spam och virusfri mail i mobilen, via webbläsaren eller i ditt e-postprogram. Ditt webbhotell kan om önskas även enkelt anpassas med avancerade databaskopplingar och funktioner. WebbhotellVår högkvalitativa Webbhotellsverksamhet har funnits i branschen sedan 1993, och idag har vi ett 4-siffrigt antal nöjda kunder. Vi anpassar webbhotellet som du vill ha det, och det fungerar utmärkt när det gäller sökmotoroptimering då servrarna är väldigt tillförlitliga och snabba. Våra servrar står även i en driftsäker serverhall i Kista, norr om Stockholm. Webbhotellet fungerar exempelvis perfekt med Joomla, Drupal eller WordPress.

 

Virtuell server

En Virtuell server fungerar ungefär på samma sätt som en dedicerad server men delas mellan flera av våra kunder.

Med en virtuell server får du full frihet att göra vad du vill, på samma sätt som du haft en dedicerad server. Du väljer själv vilken prestanda och vilket operativsystem du önskar, samt vilka tjänster (ex. web, mail, namnserver mm) du vill installera. Du kan till och med skapa ditt eget webbhotell!

Det är svårt att reda ut den djungel av drifttjänster som finns idag. Många använder samma termer för olika tjänster och olika kvalitetsnivåer. Hos 3on får du en mycket hög driftsäkerhet – samma nivå som telekombolagen själva har. Det ska inte förväxlas med de enklare driftmiljöer som inreds i kontorsmiljö med enklare kylsystem och enklare back-up system. Behöver du ett webbhotell med e-post och serverdrift som är anpassad för maximal driftssäkerhet och dessutom har en mycket bra support? Då är vi det rätta valet! Hallen är bland annat utrustad med redundant fiberförbindelse, fristående elnät, brandskydd, kylning och annan avancerad utrustning som höjer driftssäkerheten.

Enkel installation och projektering

Vi bistår och hjälper våra kunder med projektering, flytt, installation, etc. Om du vill tar vi på oss ett helhetsåtagande.

Flexibilitet

Vi är flexibla och anpassar oss efter våra kunder. Våra drifttekniker har mångårig erfarenhet av avancerade driftmiljöer och kan hjälpa till på konsultbasis med allt från enkla installationsuppgifter till systemdriftsfrågor.

Möjlighet att växa

Vi har en mycket stor lokal och det finns gott om utrymme att köpa till plats.

Drifthall Centralt belägen i Stockholm, Kista samt Falun
Bra för de som vill arbeta själva i driftcentralen med sin egen utrustning. I vår drifthall i Kista har vi industriell prestanda och säkerhet vilket innebär hög tillgänglighet och tillförlitlighet för era kunders kritiska applikationer och servrar. Några av funktionerna vi tillhandahåller i hallen är:

Redundant fiberuppkoppling genom två fysiskt åtskilda fiberanslutningar till två fysiskt olika fiberringar.
Avbrottsfri elförsörjning genom UPS och Diesel backup (kraftfull Perkins diesel som är går att tanka under drift).
Automatiskt brandsläckningssystem (inergen) som inte förstör elektronisk utrustning utan arbetar med syreutarmning.

Redundant kyla genom 9 redundanta kylaggregat. Upphöjt golv för in kyla genom dagvatten vilket garanterar en temperatur av 21°C/45% luftfuktighet.

Övervakas dygnet runt alla dagar på året med avseende på fysiskt tillträde, inbrott, brand, temperatur, luftfuktighet och strömförsörjning.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]