PREMIUM SECURITY FOR WORDPRESS

WEBBPLATS & Säkerhet

SÄKERHET FÖR DIN WEBBPLATS, DNS & EMAIL.

Webbplats & WordPress Säkerhet, Hosting & Serviceavtal

Som med all uppkopplad teknisk utrustning är det mycket viktigt att alltid ha de senaste säkerhetspatcherna/ mjukvaran installerad. All mjukvara innehåller buggar och säkerhetshål och det är därför viktigt att ligga steget före. Vi kan även arbeta med att återställa hackade webbplatser och vi är aktiva inom olika Bug Bounty, Vulnerability Coordination program för bland annat WordPress.

Genom vårt avancerade nätverk blockerar vi bland annat dDos attacker och andra vanliga och nya hot. Som företag är det viktigt att alltid vara online samt blockera hackare och oönskad trafik.

WordPress Säkerhet, Hosting & Serviceavtal

Vi har arbetat med Open Source, IT-säkerhet och hosting sedan 2006. Vi kan även hjälpa er med egen mailserver eller med exempelvis Googles Premuim mailtjänst alternativt Office 365.

Premium hosting & serviceavtal WordPress

Låt oss sköta och underhålla din hemsida. Vi är en webbyrå som arbetat med IT-säkerhet och hosting sedan 2006. Att hålla öppen källkod aktuell och Up to Date är viktigt och självklart förutom säkerheten så kommer det ständigt förbättrade och nya funktioner.

Kod och säkerhet

Artificiell Intelligens granskar ständigt all kod och filer på hemsidan och vi blir direkt meddelande då några misstänkta ändringar sker.

Anpassade lösningar

Vi kan även anpassa ett service och supportavtal efter era önskemål. Ofta behöver ni kanske support/ webbredaktör ett visst antal timmar per månad.

Ul Design

Vi erbjuder våra kunder kostnadseffektiva lösningar för vidareutveckling.

Snabba servrar

Vi erbjuder premium servrar i Sverige och arbetar med CDN vilket innebär att hemsidan är snabb världen över.

Dokumenterat

Vi dokumenterar alla ändringar och uppdateringar samt tar alltid backup.

Uppgraderingar

Var alltid uppdaterad både gällande säkerhet och funktioner.

Support via mail, chat eller telefon

Vi kan anpassa supportavtal efter era önskemål och har olika nivåer och SLA för att hitta en så kostnadseffektiv lösning som möjligt för er.

Frequently Asked Questions

Nedan har vi försökt att kortfattat svara på vanliga frågor som vi får. Hittar du inte svaret är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

Varför betala för säkerhet och säkerhetsavtal?

Att betala för något när det väl inträffat blir ofta dyrt och kan skada både ditt företag och varumärke. Att arbeta förebyggande är extremt viktigt samt se till att regler och GDPR krav följs. Företag riskerar annars böter. I våra service och säkerhetsavtal för hemsidor eller mer modernt sagt webbplatser ingår även ett flertal mervärden. Vi håller bland annat er design och mjukvara som ständigt utvecklas modern och uppdaterad. Ni får även direktkontakt med en av våra säkerhetsexperter och därtill fri rådgivning.

Vi har byggt moderna digitala webbplatformar och arbetat med IT-säkerhet sedan 2003 och vi är experter på öppen källkod, däribland WordPress men vi kan även säkra upp er övriga IT-miljö.

Med vår erfarenhet och kompetens vet vi hur viktigt detta ämne är för helheten. Ni får snabbare webbplats, bättre optimering mm vilket innebär att sökmotorer och Google per automatik kommer ranka upp er webbplats. 

Ingår sökmotoroptimering?

Säkerheten, snabba servrar, uppdaterad mjukvara och bra optimerad kod är en grundpelare för att lyckas med sökmotoroptimering. Vi har som tur var även mycket god kompetens inom ämnet och du kan läsa mer om sökmotoroptimering här.

Vad kostar det?

Vi har olika paket och kan ta fram det bästa för just ert företag eller organisation. Se prisplaner här

Kontakta oss

3on Reklambyrå & Webbyrå AB
+46 8 400 20 150
[email protected]