PREMIUM WORDPRESS

WordPress hemsida företag

MER ÄN BARA EN HEMSIDA.

WordPress för företag & organisationer

WordPress är ett modernt publiceringsverktyg uppbyggt i öppen källkod där man fokuserar på utseende, webbstandarder och användarvänlighet. Systemet skapades 2003 och har sedan dess påbörjat en utveckling från bloggvärlden till ett riktigt innehållshanteringssystem för webben som det är idag. Med våra premium tillägg för redigering, säkerhet och design har vi tagit WordPress till en ny era. Vi skapar hemsidor i WordPress och erbjuder även serviceavtal och hosting för dig som vill ha en snabb, säker och uppdaterad hemsida.

Premium hosting & serviceavtal WordPress

Låt oss sköta och underhålla din hemsida. Vi är en webbyrå som arbetat med IT-säkerhet och hosting sedan 2006. Att hålla öppen källkod aktuell och Up to Date är viktigt och självklart förutom säkerheten så kommer det ständigt förbättrade och nya funktioner.

Kod och säkerhet

Artificiell Intelligens granskar ständigt all kod och filer på hemsidan och vi blir direkt meddelande då några misstänkta ändringar sker.

Anpassade lösningar

Vi kan även anpassa ett service och supportavtal efter era önskemål. Ofta behöver ni kanske support/ webbredaktör ett visst antal timmar per månad.

Ul Design

Vi erbjuder våra kunder kostnadseffektiva lösningar för vidareutveckling.

Snabba servrar

Vi erbjuder premium servrar i Sverige och arbetar med CDN vilket innebär att hemsidan är snabb världen över.

Dokumenterat

Vi dokumenterar alla ändringar och uppdateringar samt tar alltid backup.

Uppgraderingar

Var alltid uppdaterad både gällande säkerhet och funktioner.

Support via mail, chat eller telefon

Vi kan anpassa supportavtal efter era önskemål och har olika nivåer och SLA för att hitta en så kostnadseffektiv lösning som möjligt för er.

Kontakta oss

3on Reklambyrå & Webbyrå AB
+46 8 400 20 150
[email protected]